Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatie Experts

Vogelveld Villa | 4 persoons

 

Omschrijving

Een 4-persoons vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

De woning

De woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Via de dubbele tuindeuren in de kamer komt u op het terras. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting. 

Luxe / Modern / Natuur

In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze. Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kies voor een privé wellness

De vraag naar vakantiewoningen met een privé wellness is geëxplodeerd. Recreatielandgoed de IJsvogel en Vogelveld zien deze trend ook. Daarom is het waarschijnlijk mogelijk om in de toekomst  te investeren in een Sauna Barrel, Hot Tub of een Jacuzzi. Plaatsing en afname zal in overleg zijn met Recreatielandgoed de IJsvogel in verband met de nutsvoorzieningen en de reglementen. De prijzen zijn inclusief plaatsing en het creëren van een natuurlijke schutting.

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Investeringsrendement labelDe laatste villa!
SubsiteDe IJsvogel | Vogelveld
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen
4 personen
Bouwjaar2018
Woonoppervlakte
70m2
Oppervlakte perceel249m2
Huisdieren toegestaanNa toestemming
Huisnummer op park18-280
 

Vraagprijs

Totaalprijs incl. perceel, meubelpakket, tuinaanleg en verhuurgereedvanaf€ 225.000,-K.K. en Excl. BTW
 

Plattegrond

Meer weten over deze woning?