Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatie Experts
Vogelveld

De IJsvogel | Vogelveld

Vogelveld | Veluwe

  • Kies voor een tweede huis op de Veluwe
  • Hoogwaardige architectuur
  • Divers aanbod voor 2 tot 24 personen
  • Luxe villa’s en lodges in Voorthuizen
 

Investeren in vastgoed

Op een eenvoudige manier investeren in vastgoed? In uw vrije tijd heerlijk genieten van uw eigen luxueuze recreatiewoning? Met een mogelijkheid van 5 jaar gegarandeerd rendement tot 5%, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving bieden wij de perfecte belegging. Optimaal genieten, maximale zekerheid.

In het prachtige, veelzijdige landschap van de Veluwe komen de fraai afgewerkte woningen perfect tot hun recht. Elke villa heeft zijn eigen stijl en sfeer, uiteraard van alle comfort en luxe voorzien. Bekijk het interieur. Het aangebodene is gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van uw verblijf.

Bekijk het aanbod  Neem contact op

 
 

Het vakantiepark

Als gast op het vakantiepark of eigenaar van een vakantievilla of lodge kunt u vrijblijvend gebruik maken van de luxe parkfaciliteiten. De vele faciliteiten op het park maken uw verblijf extra comfortabel en zowel jong als oud hoeft zich geen moment te vervelen. Van waterpret in het zwembad, uren speelplezier in de binnen-of buitenspeeltuinen, met het animatieteam en op de sportvelden tot aan ontspanning in de sauna en een sportief uurtje bowlen of tennissen. Ook is er een visvijver aanwezig waar u uw hengel kunt uitgooien. Na een actieve dag kunt u terecht in ons restaurant De Gasterij, voor een heerlijke maaltijd.

 
 
 

Ontdek het aanbod van Vogelveld