Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatie Experts

Buitengoed Drentse Vennen

Buitengoed Drentse Vennen | Drenthe

  • Unieke ligging
  • Ruimte
  • Eigen gebruik
  • Rust
  • Grote woningen

ROVO B.V. heeft voor de 15 kavels van +/- 333 tot 532 m2, vier verschillende luxe modellen recreatiewoningen ontwikkeld.

Uniek aan deze kavels met recreatiewoningen is het 2,4 hectare natuurgebied met heide, bos, een ven en een ecologische verbindingszone. Dit gebied kent een hoog landschappelijke waarde en wordt bij aankoop voor 1/74 deel eigendom van de koper. De zogenoemde mandeligheid.

Het open karakter van de recreatiewoningen zorgt voor een adembenemend zicht op de omgeving, omgeven door bomen, de heide, een ven, kortom u bevindt zich midden in de Drentse natuur!


embed a google map in html

Kleinschalig bungalowpark

Buitengoed Drentse Vennen is een kleinschalig bungalowpark kenmerkt zich door een beschutte ligging in een afwisselend landschap van bos, heide en vennen.

Het park wil in de eerste plaats rust uitstralen en beperkt zich qua faciliteiten dan ook tot een speeltuin, tafeltennis en sportveldje.

Op fietsafstand liggen de gezellige brinkdorpen Norg en Roden met tal van voorzieningen zoals een divers winkel- en restaurantbestand, musea, subtropisch zwembad, sauna en een golfbaan. Op loopafstand bevinden zich een recreatieplas met zandstrand en een ruitercentrum.

Een verblijf in een van de vrijstaande recreatiewoningen biedt een uitstekende mogelijkheid om te wandelen, fietsen, varen en uitstapjes te maken in dit veelzijdige deel van Drenthe. 

Ontdek het aanbod op Buitengoed Drentse Vennen